Domov | Pomoč | Kazalo | Natisni | Priporoči | Oddaljena pomoč
 
 CADIS home :: Podjetje :: Excellent SME Slovenia
Uporabniško ime
Geslo
Prijava
Še niste registrirani?

V tem seznamu ni novic.

Excellent SME Slovenia

Spoštovani!

Ponosni smo, da je naše podjetje uspešno prestalo evalvacijo za pridobitev certifikata »Odlično srednje, malo ali mikro podjetje« oziroma »Excellent SME Slovenia« in v decembru 2012 ta certifikat tudi prejelo.

Spletni certifikat »Odlično srednje, malo ali mikro podjetje« oziroma »Excellent SME Slovenia« je priznanje za odlično poslovanje, ki ga Gospodarska zbornica Slovenije v sodelovanju z uveljavljeno bonitetno hišo Coface Slovenija izdaja najboljšim srednjim, malim in mikro podjetjem.

Poglavitni nameni izdaje spletnega certifikata so povečevanje transparentnosti trga, promocija dobrih srednjih, malih in mikro podjetij, promocija varnega poslovanja in promocija dobrih poslovnih običajev, kar so tudi smernice EU za spodbujanje malih in srednjih podjetij k večji poslovni odličnosti. Imetnik certifikata pridobi danes zelo potrebno kredibilnost pri poslovanju.

Glavni cilji izdaje spletnega certifikata je povečanje varnosti poslovanja in zaupanja ter lažje in hitrejše poslovno odločanje z manj tveganja na strani kupcev in poslovnih partnerjev.

Osnova za izdajo certifikata je bonitetna ocena in redni monitoring bonitetne hiše Coface Slovenija ter spletna tehnologija SafeSigned®, ki preprečuje kopiranje tega znaka kakovosti iz naše spletne strani.

Verjamemo, da smo tudi s pridobitvijo tega certifikata še povečali Vaše zaupanje v naše produkte in storitve, za katere obljubljamo, da bodo v prihodnje še bolj ''Odlični''.

Z lepimi pozdravi!


Marija Kelenc

direktorica