Domov | Pomoč | Kazalo | Natisni | Priporoči | Oddaljena pomoč
 
 CADIS home :: Podjetje
Uporabniško ime
Geslo
Prijava
Še niste registrirani?

V tem seznamu ni novic.

CADIS d.o.o. računalniški inženiring

Vse od ustanovitve podjetja februarja 1991 pa do danes, je osnovna dejavnost podjetja razvoj programske opreme za različne vrste uporabnikov: za občine, javne zavode, podjetja in druge vrste pravnih subjektov.

Vsa ta leta ekipa usposobljenih sodelavcev programsko opremo razvija in dopolnjuje tako v skladu s številnimi zakonskimi spremembami kot glede na specifične zahteve in predloge uporabnikov, ki uporabljajo našo programsko opremo za vodenje poslovanja.

Razen tega pa pozorno spremljamo novosti na področju informacijskih tehnologij in naše aplikacije razvijamo z najnovejšimi programskimi orodji, ki uporabniku zagotavljajo enostavno in prijazno delo, ter omogočajo povezljivost z ostalimi produkti iz tega področja.

Tako lahko uporabniku danes ponudimo produkt, ki ga z ustreznimi nastavitvami prilagodimo tako, kot da je napisan njemu »na kožo«.

Da bi prehod iz obstoječe-stare aplikacije v našo novo, uporabniku vzel čim manj časa in povzročil čim manj nepotrebnega dela, podatke iz stare aplikacije v novo prenesemo v čim večji meri.

Kot vzporedno dejavnost pa na željo uporabnika svetujemo in vzpostavimo računalniško omrežje.

Instalirane programe pri uporabniku vzdržujemo in mu preko povezave ali direktno na terenu nudimo pomoč ob morebitnih težavah in pri letnih zaključkih.

Glede na celovitost produkta in številne zadovoljne uporabnike vas vabimo, da nas pokličete in vam pridemo predstavit produkt k vam.