O podjetju

Cadis d.o.o.

Znanje, izkušnje, razvoj in prilaganje uporabnikom so ključ do kvalitetnih ter uporabnikom prijaznih celovitih programskih rešitev. Uresničujemo jih s strokovno ekipo usposobljenih sodelavcev, katerih glavna prednost je prijaznost in ustrežljivost do strank. Naše rešitve imajo vgrajene funkcionalnosti na osnovi 30 letnih izkušenj sodelovanja z uporabniki.

Programske produkte razvijamo za naslednje tipe uporabnikov:

  • občine,
  • javni zavodi,
  • računovodski servisi,
  • storitvena podjetja.

Hitrost in fleksibilnost

Spreminjanje zakonodaje zahteva, da se programske rešitve prilagajajo. V našem podjetju skušamo kar najhitreje prilagajati programske rešitve, sodelavci našega podjetja se udeležujejo različnih izobraževanj in seminarjev. Zaradi tega se prilagoditve programskih rešitev pripravijo hitreje in so prijazne uporabnikom.

Ustrežljivost in prijaznost

Naša podpora strankam je učinkovita in hitra. Sodelavci našega podjetja Vam pri težavah radi svetujejo in pomagajo ter jih skušajo rešiti v najkrajšem možnem času.

Prilagodljivost in urejenost

Pripravljeni smo prisluhniti Vaših željam in idejam ter jih vpeljati v programske rešitve. Zaradi kvalitetne organizacije dela so Vaše želje hitro in zanesljivo vpeljane ter uporabne.

Sodelovanje in družbena enakost

Največja vrednost podjetja so naši zaposleni. Zagotavljamo jim najboljše pogoje za delo, držimo se etičnih načel do zaposlenih, kar se kaže tudi v odličnih rezultatih na vseh področjih.

Odličnost

Ponosni smo, da smo v letu 2012 prejeli spletni certifikat Odlično srednje, malo ali mikro podjetje – Excellent Small & Medium Enterprises Slovenia in smo ga ohranili do danes. V našem podjetju se trudimo za povečanje varnosti poslovanja in zaupanja ter lažje in hitrejše poslovno odločanje z manjšim tveganjem na strani strank in poslovnih partnerjev.

Smiling middle aged older businesswoman signing paper contract at group meeting, happy mature senior woman client puts signature on business document fills form making agreement deal, getting hired
certifikat

Zanesljiv partner s celovito ponudbo

Partnerji

Silver - kvadrat